0745 610 604
sportingclub_2011@yahoo.com

Like us on Facebook!

Scp

      

Despre inotul de performanta

Vii la inot fie pentru ca vrei, fie ca te imping parintii. Odata ajuns aici, treci prin mai multe etape: de la acomodat la imprietenit cu apa si cu colegii de curs, pana la stapanirea si coordonarea miscarilor. Pentru a trece la etapa urmatoare trebuie sa treci de prima selectie. Aceasta se face pe baza talentului copilului.

Antrenorii hotarasc daca un copil are potential de inotator de performanta. Acesta este momentul in care nu numai copiii si parintii au emotii, ci si profesorii care le-au predat. Daca ai trecut de aceasta selectie, inseamna ca antrenorii au vazut potentialul in tine. Daca pana aici a tinut si de talentul tau, de aici incepe sa fie vorba de multa munca. Daca vrei sa ajungi un campion in inot, trebuie sa te porti ca unul.

Adica cerem de la tine : punctualitate, multa munca, timp pentru antrenamente, seriozitate si ambitie.

Noi, antrenorii tai, te ajutam, te sustinem sa mergi la competitii, la club platesti mult mai putin pentru abonamente sau chiar deloc daca esti suficient de muncitor.

Tu trebuie sa intelegi ca inotul de performanta iti seteaza un standard pentru intreaga viata. Pentru ca in fiecare zi te lupti cu propriile limite, inveti sa te ridici de fiecare data cand crezi ca nu mai poti, mergi mai departe cu o ambitie si mai mare.

Performanta te invata sa fii un luptator, sa nu te lasi descurajat si sa vrei mereu ce e mai bun, sa nu te multumesti cu mai putin. Si vei sti mereu ca pentru ce e mai bun trebuie sa muncesti.