0745 610 604
sportingclub_2011@yahoo.com

Like us on Facebook!

Scp

      

Misiune

PER ASPERA AD ASTRA. 

(Trebuie sa muncesti Mult - si Greu - ca sa ajungi la Performanta)

 

Proverb romanesc: Cu amar se mananca dulcile

Acesta este sloganul care ne ghideaza de fiecare data in munca noastra, fie ca vorbim despre inot pentru incepatori sau despre inot de performanta.

Ceea ce ne dorim noi este sa cream adevarata legatura dintre copii si inot, sa-i ajutam sa descopere lumea sportului acvatic si sa ajunga sa vada in ea toate bucuriile si greutatile care vin pe drum, care te ajuta sa te formezi mai ales ca om.

De aceea spunem cu toata increderea ca misiunea noastra este sa imprietenim copiii cu inotul si sa fim un sprijin pentru copiii talentati, pentru a ajunge pe din ce in ce mai multe podiumuri nationale si internationale.

Dorim ca in Piatra Neamt sa formam un centru care sa intre pe harta inotului romanesc, sa oferim natatiei, sportivi de valoare. Ne va fi foarte greu ,pentru ca noi suntem deschizatori de drumuri, nu avem o traditie in acest sport in judetul nostru, nu avem modele de urmat, dar cu toate acestea suntem un grup tanar ,dornic de munca si de afirmare si suntem convinsi ca ceea ce ne-am propus o sa reusim.